Организаторите: Очакваме много як фестивал на цветовете в Пловдив (ВИДЕО)

Остават само броени часове до началото на атрактивния "Фестивал на цветовете" и в Пловдив. Денят вече започна с цветно бягане за загрявка с 5km run в 9:00 часа. Мястото е Гребната база, а на сцената ще се качат DJ-ите от Sofia Cartel – Danolite & Vida, Bruhu и Emil Prize от Camp Sessions, Stoyan, Rud Fellah и Digital Sound. 

Освен яка музика, на територията на фестивала ще има обособен кът, представящ част от индийската култура, където посетителите ще могат да разгледат и закупят индийски дрехи, накити, сувенири и да се запознаят с традиционното изкуство мехенди (рисуване с кана).

В 18:00 ч. пък пловдивското танцово студио Duende ще се включи с уъркшоп по съвременни танци, след който всеки, проявил интерес, ще има възможност да се запознае с дейността на Duende, а също и да се запише в предстоящи техни курсове по съвременен танц и класически балет.

Вратите на фестивала ще отворят точно в 14 часа, споделиха организаторите за mediacafe.bg, a партито ще продължи до малките часове на следващия ден.

Какво може да очаквате от фестивала, музиката настроението и всичко около цветното събитие можете да чуете от организаторите Мишо и Цвети пред камерата ни:

Фестивал на цветовете се провежда в партньорство с Община Пловдив и в подкрепа на кампанията Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

Билети за Фестивал на цветовете в Пловдив могат да се закупят на място, като единичната на цена на билета е 15 лв. Все още е валидна и промоцията 5 билета на обща цена 50 лв. Деца до 8 години влизат безплатно на събитието, но само с придружител.

Торбичките с цветен прах посетителите ще могат да закупуват на място: 1 торбичка с цветен прах ще струва 4 лв., 4 торбички – 10 лв., а 9 торбички – 20 лв. Организаторите напомнят, че цветните прахове са безопасни както за хората, така и за дрехите, но приканват посетителите да прочетат инструкциите и съдържанието на цветния прах преди употреба, както и да не идват с най-новите си и любими дрехи на фестивала. За повече информация за предстоящата цветна експлозия в Пловдив. 

Очаквайте видео от събитието. Mediacafe.bg е партньор на Фестивала на Цветовете

СНИМКИ от избухването в София можете да видите в галерията на сайта

Вашият коментар