Орлин Павлов, Любо и Белослава „слагат точката“ в края на лято 2014

Проектът ,,Summer Jam” ще поднесе на своите почитатели свеж финал на лято 2014 с концерт на Орлин Павлов, Белослава, Любо Киров. Summer Jam е слънчев летен формат, който събира трима звездни приятели в един искрящ концертен спектакъл.

На сцената ще излязат също и JP3 трио – Живко Петров, пиано, Веселин Веселинов – Еко, бас, Димитър Семов, ударни.  В проекта ще се включат още китаристът Ангел Дюлгеров и тромпетистът Росен Захариев – Роко.

Ще се добави и звукът на два музикални полюса – от една страна изтънчеността на класическите музиканти от Арена квартет, а от друга – горещия ритъм на любимеца на публиката Калин Вельов, чиито фенове отдавна го очакват на сцената в морските градове. И един много млад глас ще се включи като бек вокал – Елена Кокорска, за която маестро Живко Петров казва, че е от големите надежди на родната сцена.

Summer Jam под открито небе обещава много емоции и свежо настроение с популярни и обичани песни  като  „Мога”, „Има ли цветя” , „Две луни”, “Слушай ме» , „Секунда”,  „Джеймс Бонд”, „Всяка година по същото време”. Ще прозвучат и най-новите песни на изпълнителите – „Имам само теб”, „Времето за мен си ти”,  „Живи легенди” и др.

Белослава ще изпълни и три нови хита – „Няма“, „Времето за мен си ти“ – заглавната песен на четвъртия й албум, и най-тематичната песен в шоуто „Лятото зад ъгъла“, която ще има премиера в новия си аранжимент

Билети в мрежата на Eventim.

25.08. Варна, Летен театър, 20:00

06.09. Бургас, Летен театър, 20:00

Вашият коментар