Панаир-изложение на Читалищата на 25-ти в Дома на културата

"Пловдив 2019" организира първия Панаир-изложение на Читалищата. Събитието е адресирано към всеки, който желае да се запознае с творческите работилници и многообразието от културни дейности и прояви, чийто дом са Читалищата.

Панаира на Читалищата ще се състои на 25-ти ноември във фоайето на Дом на културата "Борис Христов" , където заедно с пловдивски и регионални Читалища ще споделят за всички курсове, инициативи и събития, част от които могат да бъдат вашите деца и вие самите – танци, музика, театър, приложни и изящни изкуства, пътувания, литературни четения, прожекции и още много разкази. Всичко това на място, с начален час 14:30 часа.

В рамките на събитието ще можете да разгледате и изложба на корици на книги дело на студио "Естрада Дизайн“ (Испания), както и на детските илюстрации на Катарина Собрал (Португалия) и Исидро Ферер (Испания). Изложбата, е любезно предоставена от Софийски международен литературен фестивал и Институт Сервантес-София, дело на куратора Рада Якова (селекция) и архитект Петър Захаринов, TapeFlips (експозиционен дизайн).

Входът за събитието ще  бъде  свободен.

 

 

За автора

Вашият коментар