Проектът Аз съм Българка гостува под тепетата

Първата част на Национален проект „Аз съм Българка!“ гостува в Пловдив по повод Еньовден

Заповядайте на 21 юни, петък, от 18.00 часа на откриването на представителната изложба на Национален проект „Аз съм Българка!”. Мястото е PLOVDIV PLAZA мол, ниво 2. Фотоизложбата ще е на разположение на посетителите на търговския център до 22 септември.

На откриването ще се състои и премиерата на видео клипа, който е създаден специално за хронологията на снимките. С него ще се пренесете на място в деня и часа на снимките. 20 българки и 2 деца, 25 сюжета, 37 места. Разказът ще бъде пълен, защото освен фотосите, филмът и авторът ще ви потопят в една наистина възрожденска обстановка. Изненадите не свършват дотук, най-интересното ще можете да видите и изживеете на живо, като дойдете на откриването. 

Изложбата показва една различна България – видяна през очите на група млади българи, които обичат родината си и се стараят да запазят и покажат българската традиция на бъдните поколения.

С първия по рода си проект в България фотографът Радослав Първанов обещава да се почувствате истински и горди българи и да се докоснете до историята и традициите ни, до красотата на българката и пленяващите цветове и детайли на автентичното българско народно облекло. Желанието на автора и продуцент на идеята е да покаже изложбата във всеки град, участвал при заснемането на проекта. А Старинен Пловдив е представен с една от най-впечатляващите снимки. 

Изложбата е първата част от авторския проект на Радослав Първанов. През 2018 година той заснема втора част на уникалния проект – Продължението, което ще бъде представено на 24 юни в град Батак, 6 септември Двореца Балчик и други. 

Датата е 21 юни 2019 година – PLOVDIV PLAZA мол, Пловдив от 18.00 часа. 

Вашият коментар