Рожден ден на Пловдивски Културен Институт с над 50 безплатни събития

Над 50 безплатни събития очакват пловдивчани и гости на града по случай третия рожден ден на най-големия събитиен център в града – Пловдивски Културен Институт

Празничната седмица от 5-ти до 11-ти февруари е наситена с богато разнообразие от отворени класове, детски творилници, интересни уъркшопи, полезни лекции и целодневна танцова фиеста.

Началото ще бъде поставено с Изложба на художници-приятели на Пловдивски Културен Институт, в която ще вземат участие вече утвърдени имена.

Любителите на движението ще имат възможност да се включат в част от редовните занимания по зумба, народни, модерни и съвременни танци, класически балет, аеробика, бойни изкуства, йога практики и др. напълно безплатно. Всички със страст към музиката, танците и здравословния живот  ще имат възможност да се докоснат до невероятни професионалисти и истински лидери.

Интересна програма очаква деца и родители с отворени детски творилници, уъркшопи за малки и големи и полезни лекции за родителите, подготвени от най-добрите професионалисти в областта на детското възпитание. 

„Да ценим и споделяме изкуството и творчеството, да се развиваме и подобряваме качеството на живота си ЗАЕДНО за нас е мисия и цел, която ще продължим да следваме! Благодарим на всички посетители, медии, партньори и приятели, които се довериха на нашето място, организационен екип и професионален отбор. Това ни прави още по-отговорни и вдъхновени.“, признава още Марияна Стракова – директор на събитийния център.

За автора

Вашият коментар