Тайните на „неслучайните случайности“

Пловдивски Културен Институт ще разкрие тайните за „Неслучайните случайности“ на 18 март (неделя) 

Случайност или съдба? Или случайността е един от многото инструменти на съдбата? И двата случая описват събития, които,  дори години след като сме ги преживели, ни се струват невероятни. Например когато една майка не може да заспи цяла нощ, а на другия ден разбира, че синът й по същото време е претърпял инцидент. Или изпускаме влака и се ядосваме, а след това научаваме, че тъкмо този влак е излязъл от релси и е катастрофирал.

На пръв поглед, предвестията сякаш приличат на поличбите, но всъщност не са такива. Защото всеки човек получава свои специфични знаци от съдбата.

Животът е пълен с такива случки.

За човешкия мозък обаче те са необясними и имаме нужда от някакво рационално обяснение. Ако не намерим такова, то остава да сведем нещата до паранормалното.
Повече по темата ще разкаже водещата Стефи Стаменова, активен организатор на благотворителни инициaтиви в България и Англия. Педагог, лайф коуч и водещ лектор в България и Европа. Автор на множество публикации.

Нейните тренинги, семинари и уъркшопи са насочени предимно към изграждане на умения за управление на живота и предизвикват нестихващ интерес, особено в женската аудитория със специални практики за жени, двойки и родители и деца!

 

Вашият коментар