Успели българи вдъхновяват пловдивчани през ноември

Осем известни и успели българи ще участват в мотивационния семинар "#ВдъхновиМе", който ще се проведе тази есен в Пловдив

Под формата на кратък монолог всеки лектор ще разкаже как е успял в своята област и каква за него е цената на успеха. 

"Чрез събитието "#ВдъхновиМе" целим да покажем на младите хора в град Пловдив позитивния пример, към който да се стремят при навлизането в реалния живот. Считаме, че мотивационно събитие като това би била добра отправна точка за тези, на които им предстои реализация на пазара на труда, а и не само. Освен да вдъхновим пловдивчани бихме желали да помогнем и най-малките. Събраните средства от входа за събитието, както и от спонсорите ни KIA MOTORS Bulgaria, AQUEA, Винарна "Загрей", MT Creative Studio, Аграрен университет Пловдив, Роза Импекс, Таймтрон, Робертет и други, ще бъдат дарени за закупуването на апарат билирубинометър за отделението по неонатология в МБАЛ "Пловдив", апарат от изключителна необходимост за изследването на жълтеница при новородените"

Коментират организаторите на събитието Ротаракт клуб Пловдив- Пълдин. 

"#ВдъхновиМе" ще протече под формата на кратки лекции от представители на няколко категории като бизнес, спорт, култура, музика и други. Засега организаторите пазят в тайна лекторите, като с наближаването на датата ще ги издават един по един. За целта следете фейсбук страницата на събитието, за да разберете кои известни и успели българи ще участват. 

"#ВдъхновиМе" ще се проведе на 11.11.2018г. от 11:00ч. в Дом на културата "Борис Христов". 

Вашият коментар