Уикенд в Пловдив се завръща

Туристическият бранш в града се обединява, за да предостави на гостите си най-добрите оферти и предложения за престоя в града по време на най-дългоочаквания Уикенд в Пловдив, който ще се проведе на 17, 18 и 19 сиптември.

Гостите на града, а защо не и жителите му, ще имат възможността да се възползват от над 35 атрактивни оферти и отстъпки (между -10% до -50%) за: Хотелстко настаняване в Пловдив; Заведения за хапване и пийване; Туристически забележителности; Активности за свободното време. Записването на участници продължава до 10 септември.

Освен това организаторите на фестивала ще предложат и две напълно безплатни активности, специално за посетителите – „УИКЕНД В ПЛОВДИВ ТУР“ и комедийната постановка на театър „Хенд“ – „Криворазбраната цивилизация“.

„УИКЕНД В ПЛОВДИВ ТУР“ ще се проведе общо 4 пъти (по два в събота и неделя) и ще се води от лицензирани екскурзоводи от Асоциация на българските екскурзоводи.

„Криворазбраната цивилизация“ ще се проведе в събота на 18 септември в една от най-новите културни локации в град Пловдив, къща „Иван Черноземски“.

Всички активности по време на фестивала ще се провеждат при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, които са в сила към датата на провеждането им.

За да се възползват туристите от всички атрактивни оферти и безплатни активности, които предлагат организаторите, ще трябва да се сдобият с „УИКЕНД ГРИВНА“, която ще бъде „БИЛЕТЪТ“ за „Уикенд в Плводив“.

Гривни ще се предлагат през трите фестивални дни  – 17, 18 и 19 септември от 10:00 до 17:00 часа на презентационните щандове на фестивал “Уикенд в Пловдив” на главната улица в Пловдив – ул. „Княз Александър I Батенберг” до билетния център, и на малката главна ул. „Райко Даскалов”51 пред сградата на БНБ. Цените на гривните са на цени между 10 и 24 лв. в зависимост от броя. Гривни се предлагат на половин цена в сайт за групово пазаруване – grabo.bg

Фестивалът се финансира от годишната програма за развитие на туризма на Община Пловдив за 2021 година

За автора

Вашият коментар