Избират Студент на годината за 2017

Тържествената церемония на ХI-тото издание на Националния приз „Студент на годината" ще се проведе на 19 декември в София

Церемонията по награждаването на най-успешните студенти на България ще се осъществи на сцената на Народен театър „Иван Вазов“  

В тържествената церемония ще участват изпълнители от Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство – гр. Пловдив, Национална музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" – гр. София, Национална академия за театрално и филмово изкуство “Кръстьо Сарафов”, Гвардейският представителен духов оркестър към Националната гвардейска част.

Националният приз „Студент на годината" се учредява в началото на 2006 година по инициатива на Националното представителство на студентските съвети в Република България.

Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти пред българската общественост, удостоявайки студенти от всички области на висшето образование – наука, спорт, изкуство.
Жури в състав от водещи експерти от всички области на образованието определиха призьорите в 14-те категории, които имат доказани постижения в научната, културната, спортната и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво.

Национален приз "Студент на годината", организиран от Националното представителство на студентските съвети в Република България, е най-престижният конкурс за млади хора в България.

Вашият коментар