Активна събота в Пловдив

На 30 август /събота/  WOW sport,  Wake Your Body  и Община Пловдив ви канят на съвместната си инициатива „Активна събота”.

Пловдивчани ще имат възможността да се включат в целодневен спортен празник, който ще се проведе на Гребната база. Спортните мероприятия са от разнообразен характер и са подходящи за цялото семейство. Това е един чудесен повод да раздвижите уикенда си по забавен и атрактивен начин навън сред природа и усмихнати хора.

 Програмата включва:

Функционална BootCamp тренировка

Тренировката ще се проведе от екипът на WOWsport. Тя ще следва  философията за здраве, функционалност, предизвикателство  и екипна среда.  Мястото е на поляната  до  новите хангари  на Гребна база. Началото е от 9:30, продължителността  – 60 минути.

Плувен маратон

Multisport ще дадат старт на плувен маратон. Дистанциите ще са 1000 и 3000 м. Всеки има възможността  да се включи в тази плувна надревара. Регистрацията  започва в 08:30 часа, а официалният старт ще бъде даден в 10:00 ч. Ще има награди за участниците справили се най-добре с маратона.

Crazy Family Run

Едно весело приключение с нестандартни препятствия, в което могат да се включат малки и големи. Началото е от 11:00 часа. Очакват ви атрактивни награди за най-бързите, най-атрактивните и разбира се най-малките участници.

Вечерен Run‘n‘Roll

От 19:00 ч. на трибуните ще стартира традиционната обиколка на Гребната база, но този път в ранната вечер. Във вечерното бягане могат да се включат всички малки и големи, с ролери и кънки.

Порт де бра

ОТ 20.00 часа с Поли Василева, Таня Лулчева и Ася Павлова. Port De Bras е модерна тренировъчна програма, микс от фитнес, балет и танц. Изпълнява се на чил аут музика. Port De Bras е тренировка, с  която се постига не само физически комфорт, но и душевна хармония.

Port De Bras е един от най-новите и напредничави методи в Body and Mind направлението на съвременния фитнес. Тренировъчната програма е създадена през 2006 година от испанеца Хулио Папи и руснака Владимир Снежик. Място: Римски стадион – Джумаята

„Активна събота” се организира с любезното съдействие на Община Пловдив чрез дирекция „Спорт и младежки дейности”.

Вашият коментар