Лазерна епилация преди и след море (ВИДЕО)

Омразното чакане до следващата процедура по кола маска се е превърнало в ежедневие за много жени и мъже, а използването на епилатор и самобръсначка е станало символ на примирението с нежеланите последици след депилация.

Ако и Вие сте от хората, на които им е омръзнало да се подлагат на различни методи за обезкосмяване, а накрая да получават един и същ незадоволителен и краткотраен резултат – то е време да се възползвате от услугата, която даде начало на нова ера в борбата с нежеланото окосмяване – лазерната епилация.

За краткия си период на развитие, лазерната епилация, е претърпяла много промени. Благодарение на това, днес, имаме възможност да се възползваме от последните нововъведения в сферата – лазерна епилация с Александритен лазер. 

Лазер Александрит е най-модерният и ефективен лазер на пазара, проектиран единствено за лазерна епилация. Благодарение на дължината на вълната си от 755 Nm, той е съобразен изцяло с нуждите на клиента, т.е лазерният лъч се привлича от меланина в косъма, достига до космения фоликул и трайно го уврежда. Не предизвиква раздразнения или пигментация на кожата. Необходимите процедури за перфектен резултат са от 4 до 6.

Златно правило за зоната, която ще епилирате е, че не трябва да е със слънчев загар или да е подлагана на солариум. Тенът Ви трябва да е максимално близък до естествения Ви цвят кожа.

Косъмчетата, които ще епилирате не бива да са изрусявани или боядисвани. Преди епилацията, оставете ги, в рамките на 20 дни, да пораснат, а три дни преди първата процедура можете да ги премахнете със самобръсначка по тялото и с ножица по лицето. Не са препоръчителни процедури, които водят до белене на кожата, например пилинг, 15 дни преди първия сеанс.

След извършване на първата процедура не излагайте на слънце третираната зона. В случай, че това е неизбежно – използвайте висок фактор слънцезащитен крем.  Ако между сеансите придобиете тен, ще трябва временно да прекратите програмата по лазерна епилация и да изчакате цвета на кожата Ви да се възстанови до естествения й тен. Нормално е третираната зона леко да се зачерви за около час, което показва ефективността от епилацията. След лазерното епилиране не се подлагайте на пилинг или други почистващи процедури.

Въпреки чувствителността на епилираната зона, по време на процедурата, както и след нея не се усеща болка. Повече информация за лазерна епилация с Александритен лазер ще откриете в лазер центърАрмада”. Там Ви очаква екип от професионалисти, висококачествена лазерна епилация и отлично обслужване!

Още за лазарната епилация и къде може да я откриете в Пловдив ще намерите ТУК.

Вашият коментар