Ботев Пловдив и Динамо Букурещ с обща кампания за осиновяване на кученца

Към кампанията се присъединяват и от гръцкия футболен клуб АЕК Атина

Футболен клуб „Ботев“ Пловдив се включи съвместно с Община Пловдив и Кучешкия приют под тепетата в каузата, инициирана от румънския „Динамо“ Букурещ, имаща за цел да бъдат осиновени кученца от общинските приюти. Ботевистите призовават жълто-черните привърженици, имащи възможност да си вземат домашен любимец, да го направят, като посетят базата на 4-ти километър на Пазарджишко шосе.

„Скъпи Ботевисти,

Искаме да ви запознаем с Алма,Еди, Наденичка и Кус Кус – те са кученца, които търсят своя дом.

Ние от Ботев (Пловдив), заедно с Община Пловдив – Municipality of Plovdiv и Кучета от общински приют гр.Пловдив, заставаме зад каузата, която Динамо Букурещ започна под наслов „Доброто продължава“ и призоваваме всеки, който иска да осинови кученце от пловдивските приюти, да го направи и да внесе още радост в своя дом.⚽️

Днес на мача с Лудогорец двамата капитани на отборите ще излязат на терена с две кученца, за да се запознаете с тях.

Кампанията е част от поредицата инициативи, която Ботев прави в чест на своя 110-годишен юбилей.

В Общинския приют за безстопанствени кучета „Приятели завинаги“ в Пловдив са настанени 100 кучета, които очакват да бъдат осиновени и отглеждани като домашни любимци от хора, които ще се грижат за тях с много любов и внимание. Всички кучета са кастрирани и се предават на осиновителите с паспорт и чип.

Безстопанствени кучета „Приятел завинаги“ в гр. Пловдив се намира на 4-ти километър, „Пазарджишко шосе“.

https://goo.gl/maps/XyUpbN81XjkyPwTu7

Само Ботев!“

За автора

Вашият коментар