Дегустираме в Пловдив нов ликьор с натурален мед от Бохемия

В Tullamore D.E.W. имаме солиден опит за комбинирането на страхотни вкусове, затова решихме да създадем напитка, която да добави малко сладост към добре позната дълбочина и характер на Tullamore D.E.W. Питате се какво направихме? Към нашия световнопризнат и многократно награждаван троен бленд добавихме 100% натурален мед от Бохемия. Така създадохме ликьор, който е топъл, сладък, мек и изпълнен с ирландски характер – Tullamore D.E.W. Honey.

Tullamore D.E.W. Honey e напитката, която внася енергия и настроение във всекидневието ви, а и какво може да е по-забавно от срещата на по питие с приятели? Най-запомнящите сe моменти са тези, споделени със страхотни хора в приятни разговори, докато се наслаждавате на вкуса на страхотна напитка. Чист или с лед,
Tullamore D.E.W. Honey внася богатство и мекота, дълбочина на вкуса и прави вечерите с приятели незабравими!

Защо за създаването на Tullamore D.E.W. Honey решихме да комбинираме добре познатото ни уиски Tullamore D.E.W. с натурален мед от Бохемия? – Регионът се слави с едни от най-чистите гори и е сред тези с най-висока гъстота на пчелари на квадратен метър в света, за повечето от които производството на мед е хоби. Определено може да се каже, че бохемските пчели са едни от най-щастливите в глобален мащаб. А щастливи пчели = вкусен мед!

Tullamore D.E.W. дължи мекотата си на тройна дестилация, а отличителният характер е резултат от бленда на три вида дестилати – уиски от медни казани, малцово и зърнено уиски. Накрая тройният бленд отлежава в три различни вида бъчви, за да добие необходимите дълбочина и баланс преди да се смеси със 100% натурален бохемски мед. Никой друг меден ликьор не е направен с такава ненадмината мекота и характер, както Tullamore D.E.W. Honey.

Говорейки за новия продукт Кейт Уеб, глобален мениджър иновации за Tullamore D.E.W., казва:

„Имаме удоволствието да представим пред света последната ни иновация! Tullamore D.E.W. Honey притежава всички качества на Tullamore D.E.W. Original с добавена нотка сладост. С 35% алкохолен градус това е перфектната напитка за онези, които искат да опитат уиски, но не са сигурни откъде да започнат.“

Топъл, сладък, мек и отличителен, Tullamore D.E.W. Honey определено трябва да бъде приеман като дръзкия малък брат на обичаното от всички уиски Tullamore D.E.W.

За повече информация, моля, посетете нашия уебсайт: www.tullamoredew.com

Консумирайте Tully отговорно.

Tullamore D.E.W. е оригинално тройно блендирано ирландско уиски, носител на множество награди. Продажбите му достигат над 15 млн. бутилки годишно в световен мащаб, което го нарежда на второ място в категорията на ирландските уискита. В порфолиото му ще откриете: Tullamore D.E.W. Original, Tullamore D.E.W. Honey, Tullamore D.E.W. XO Caribbean Rum Cask Finish, Tullamore D.E.W. 12 Year Old Special Reserve, Tullamore D.E.W. 14 Year Old Single Malt, Tullamore D.E.W. 18 Year Old Single Malt.

Името на уискито произлиза от града, в който се произвежда и носи инициалите на Даниел Едмънд Уилямс – човекът, който превръща марката популярна в цял свят. Даниел става собственик на бизнеса през 1890-те и е вдъхновител за лансирането на нашето световноизвестно, мултинаграждавано Tullamore D.E.W. Irish Whiskey.

За автора

Вашият коментар