Food Park Festival стартира в Деня на детето

На 1-ви юни фестивалната зона в подножието на Младежки хълм отново оживява с вкусна храна, музика, танци, работилници за деца, спортни инициативи и артистични изяви. “От 1-ви до 5-ти ЮНИ 2022 г., стартира най-вкусният фестивал в Пловдив, овкусен със Сол-Пипер, ухание на Канела, Мента, Карамел и Хмел – Food Park Festival”.

По време на фестивала, организаторите откриват новата зона за деца, част от новоизграждащия се Plovdiv Stage Park. През целия ден на 1-ви юни, в зоната ще бъдат организирани работилници за деца, по време на които децата ще могат да творят на воля, изработвайки произведения с различна степен на трудност в зависимост от възрастта си. Цветни дъги, Рисуване с къна, Работилница за свещи, Работилница с глина, Работилница
“Направи си гривна”, Плъстене на вълна, Рисуване на огромна картина с черупки от яйца – това са само част от забавленията, в които децата ще се впуснат в празничния ден на сянка и прохлада. Специална Handmade зона също ще отвори вратите си за автори и ценители на ръчното творчество.

“Food Park Festival отново ще представи различни вкусове и разнообразни храни и напитки, приветствайки любимите ни пътуващи кулинари, които ще задоволят вкусовите ни рецептори и за пореден път, ще покажат как се приготвя качествена храна на място. В първите горещи дни, ще се разхладим и с ледени пенливи напитки” – казват от организаторите.

Вечерите на Food Park Festival както обикновено са съпроводени с живи изпълнения на музикални изпълнители и DJ Support. В следващите 5 дни на фестивалните сцени се качват изпълнителите и диджеите: Xenos – Inner Crisis, Disco Fever Live Band, Cherry Jam, Антистрес Терапия, LYNN, DJ TODD, HILLA.

През уикенда – на 4-ти и 5-ти юни, фестивалната зона e домакин и на очакваните традиционни пловдивски събития – Фестивалът на здравето “Здравей, Здраве” и уикенд програмата на седмицата на движението и спорта “Move Week”.

За автора

Вашият коментар