Как да сменяте стайлинга в зависимост от повода – от небрежна до елегантна визия

Трябва ли да имате непременно строго разделение на облеклата в гардероба си – само за ежедневието и само за официални и по-елегантни случаи? Има ли вариант, в който спокойно можете да адаптирате по-небрежните визии за всеки ден, в по-шикозни тоалети и ако да, как да се случи това? Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да напасвате гардероба си лесно, спрямо случая и винаги да имате отлична визия.

Обръщате ли внимание на аксесоарите?

Добавянето на правилния аксесоар – колан, обеци, колие, гривна, часовник, чанта, слънчеви очила, шал или друг, може изцяло да промени облика ви. Подберете правилни решения, които отиват на дрехите ви, сложете чифт токове и стилна чанта или изгоден стилен колан pinko оферта и ще се радвате на изцяло различен облик. С помощта на подходящите аксесоари можете лесно да преобразите всяко облекло в наистина впечатляващ елегантен аутфит. С тях можете да добавите нотки класа към дори най-обикновеното облекло. Чифт впечатляващи обеци с ежедневна черна рокля, красив кашмирен шал с риза и джинси, класни черни очила и шикозни обувки, могат да разчупят всяка визия. Експериментирайте и открийте своите нови любими превъплъщения.

Пазарувате много или пазарувате правилно?

За да можете леко и неусетно да превръщате ежедневните облекла в елегантни аутфити, значение имат и качеството и кройката на тоалетите в гардероба ви. Не купувайте много, а купувайте правилните неща, които ще се впишат в стила и гардероба ви и ще ви служат вярно за всякакви поводи. Търсете балансиран симетричен външен вид, кройки, които ви отиват и са благоприятни за вашата фигура. Избирайте добри материи и класически предложения, които ще продължат да са актуални, Освен това, обърнете внимание на решенията за напластяване на дрехите като пончота, тренчкотове и блейзъри. Заложете на класни модели на любими дизайнери като Abercrombie & Fitch, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Stine Goya, Pinko, marco polo и други.

Какъв цвят са дрехите в гардероба ви?

За да можете лесно да превключвате от ежедневен към елегантен стил с по-изискано излъчване, добре е да подберете повече дрехи с неутрални цветове. Добавете в гардероба си дрехи, които са в класически тонове като черно, бяло, бежово, сиво. Те лесно се комбинират с други по-ярки цветови решения, но същевременно сами по себе си изглеждат шикозно. Освен това, те са винаги актуални и на мода. Идеални са за формиране на капсулен гардероб, всичко в което се съчетава идеално, за всеки годишен сезон. Добре е да обърнете внимание и на плътните цветове, които нямат изобилие от лога, графични елементи и твърде наситени фигурални текстури. По правило, подобен тип дрехи също са по-стилни и елегантни и отново се съчетават по-лесно с всичко. Разгледайте винаги актуални класики като тези на https://answear.bg/m/emporio-armani, с които няма как да сбъркате. Струва си да имате няколко подобни класни предложения на свое разположение.

Имат ли значение гримът и прическата?

Разбира се! С тяхна помощ можете също лесно да промените визията от ежедневна към елегантна и обратно. Класическото червено червило и опушените очи веднага навяват алюзии за вечерна шикозна визия и допълнени с правилните аксесоари ще изпратят правилното послание. Вдигнатата в кок коса или меките стилни вълни също добавят точки елегантност. Буклите или силно прибраната назад коса имат много по-официално излъчване от небрежната лека плитка. Лекият дневен грим може да подчертае ефирната ви красота, а ярките класики като черно и червено да ви преобразят във фатална дама. Бъдете премерени и няма да сбъркате. Подчертайте едно, не всичко, подберете аксесоарите и се отличете със стил на всяко събитие. Да превключвате от ежедневно към официално облекло и обратно никак не е трудно, стига да сте подбрали правилните облекла и аксесоари, грим и прическа. Не е нужно да инвестирате в много, а в правилните неща. Опитайте, експериментирайте и открийте още нови любими визии, които ще носите с гордост и самочувствие. 

За автора

Вашият коментар