Криво огледало: ГЕРБ скочиха на Слави, партията му приватизирала тайно EVN

Скандал с размерите на японски сумист се завихри в пленарна зала на Народното събрание, след като Тома Биков от ГЕРБ поиска думата в извънреден порядък, за да направи сензационно разкритие, доказващо корупционни практики в партията на Слави Трифонов.

„Вижте сега, скъпи сънародници, къде е така нареченият морал на новите политици. Вчера, докато гледах по Никалаудиън Том и Джери, хоп, кинескопът отказа, лампата в коридора и тя. Нормално предположих, че енергийната криза, предизвикана от Киро и Асен, е оставила цялата страна без ток, но нещата съвсем не се оказаха толкова прости.

Потърсих номер на доставчика, набрах го по циферблата и какво мислите се чу отсреща? Ето какво: „Моля, въведете вашия номер на измервателна точка. Това е означено като ИТН на вашата фактура.“

И сега питам – защо ние тук трябва да научаваме за смяна на собствеността на отрасли, касаещи националната сигурност, чак след като ни спрат тока? Ще имат ли доблест Трифонов и сподвижниците му от ИТН да излязат тук пред народа и да кажат кога и как се сдобиха с акциите на енерго дружеството?“

В настаналата суматоха ред въдвори гласът на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов, който поиска прекъсване работата на парламента, за да могат народните избраници да изпият хапчетата, които са пропуснали да вземат в столовата на закуска.

След подновяването на работа, опозицията поиска да се създаде и комисия, която да установи дали филмът „Бесни Страшни Пенсии“ е финансиран с пари на държавата или е реклама, платена с членски внос от социалистите.

ВАЖНОРубриката „Криво огледало“ е хумористична и цели да накара читателите ни да се усмихнат. Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват „Криво огледало“, защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Вашият коментар