Любо Киров добавя втора дата в Пловдив за „Турне 2023“ – 3 август

Новият голям концерт в Античния театър идва след разпродадената първа дата в града два месеца по-рано

Любо Киров добавя втора дата в Пловдив като част от „Турне 2023“. Новият голям концерт ще бъде на 3 август, отново в Античния театър. Събитието идва, след като билетите за първата дата бяха разпродадени два месеца по-рано.

„Пловдив, благодаря ви за обичта, енергията и подкрепата, която ми изпращате! Нямам търпение да се видим на живо през август. Този път ще бъдем повече. Гответе се за музикално шоу, което ще помним дълго“, отправи послание към феновете си Любо Киров.

Любо Киров обяви „Турне 2023“, което включва концерти в големите градове в страната, през февруари тази година. Всичко започва в Античния театър в Пловдив – на 2 и 3 август. Следват летните театри в Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново и Русе, а в София концертите ще бъдат в две поредни вечери в зала 1 на НДК. Предстои добавянето на още дати. На сцената с Любо Киров отново ще бъдат Голямата банда и много гост изпълнители.

Ето градовете и датите от Турне 2023:

Пловдив, Античен театър, 2 август (разпродаден)

Пловдив, Античен театър, 3 август

Бургас, Летен театър, 10 август

Варна, Летен театър, 20 август

Стара Загора, Летен театър, 23 август

Велико Търново, Летен театър, 1 септември

Русе, Летен театър, 08 септември

София, зала 1 на НДК, 8 ноември

София, зала 1 на НДК, 9 ноември

Билети за големия концерт в Пловдив на 3 август: https://bit.ly/3Xb9XNv

Билети за „Турне 2023“: https://bit.ly/3xXklwe

През 2022 година билетите за концертите на Любо Киров в страната бяха разпродадени предварително и влязоха в Топ 3 на най-посещаваните събития на български артисти в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim.

И тази година е изключително успешна за Любо Киров. Той беше един от големите победители на Годишните музикални награди на БГ Радио – със статуетки за „БГ албум“ и „БГ изпълнител“. В края на март Любо Киров беше удостоен с награда „Икар“ в категория „Атракционно и сценично изкуство“ за приноса му в музикално-сценичното изкуство. Съвсем скоро получи и отличието „Златно перо“ за принос към българските култура и изкуство. В началото на февруари песента му „Усеща се сила“ беше отличена в първите Годишни награди на Националната музикална класация БНР Топ 20 с най-висока оценка от селекционния екип на радиото. Той беше и сред артистите с открояващи се постижения и ярко присъствие в музикалния живот през 2022, включващи албума „Целуни ме“, впечатляващия едноименен концерт в зала „Арена Армеец“, както и националното музикално турне. Поредна година той отново е в класацията на престижното списание Forbes „Топ 70 на българските знаменитости“, което го постави на най-предно място, като музикален изпълнител.

За автора

Вашият коментар