110 бебета за 110 години Ботев Пловдив

Вчера клубното ръководство на Ботев Пловдив и фенското Сдружение изненадаха работниците на своя стадион с подаръци по случай навършването на 109 години от съществуването си.

От днес най-старият футболен клуб навлезе в юбилейната си 110-годишнина!

По този повод жълто-черните върнаха една позабравена традиция от миналия век и стартираха кампанията под надслов „110 бебета за 110 години Ботев Пловдив“, която ще закърми с футбол всички малки ботевисти, които ще се родят през 2021 година.

Първите 110 малки „канарчета“, родени през настоящата година, ще получат специални подаръци от най-стария футболен клуб в България – клубна членска карта с персонализирано име и номер, както и уникален комплект за новородени, изготвен от партньорите на „канарчетата“ – фирма Вис Виталис.

Всяко следващо бебе над 110 брой също ще получи клубна членска карта с персонализирано име и номер.

Също така притежателите на членската карта ще получат 5% отстъпка в рамките на кампанията, която ще продължи до 12.03.2022г.

Участие в иницативата могат да вземат всички бебета, които се родят след 12.03.2021 година. Включването в кампанията става чрез попълване на контактната форма, която може да намерите в сайта на жълто-черните тук.

Лице на кампанията стана любимецът на жълто-черната публика Тодор Неделев, който се снима в компанията на изпълнителния директор Даниел Серехидо и собственичката на бранда Вис Виталис и основен партньор Ани Саравакова.

Още снимки може да намерите ТУК

Вашият коментар