Феновете на „Ботев“ събраха 4500 лева в подкрепа на Ангел Краевски

Вчерашната среща между отборите на „Ботев“ и „Берое“ ще бъде запомнена както с красивия футбол, предложен от играчите на двата отбора на терена, така и с голямата подкрепа, оказана от бултрасите към техния приятел Ангел Краевски, борещ се остра миелоидна левкемия.

Кампанията „Заедно за Ангел“, инициирана от приятели и близки на жълто-черния привърженик, не остави безучастни феновете по трибуните на „Футболен комплекс Ботев 1912“ в Коматево, които сами търсеха кутиите за дарения, носени от организаторите на инициативата.

При излизането си на терена, под бурните аплодисменти на пловдивчани и старозагорци, футболистите на двата отбора бяха облекли фланелки с надпис „Заедно за Ангел“, а играчите на Ферарио Спасов разпънаха транспарант в подкрепа на 34-годишния си привърженик.

От студиото на „Диема спорт“ също не останаха безучастни към кампанията, като анонсираха специално изработено от привържениците на „Ботев“ видео, призоваващо към подкрепа на благородната кауза.

Самият Ангел се обърна чрез социалните мрежи към своите приятели и всички ботевисти, които го подкрепят, по следния начин:

„Поклон пред всички Жълто-Черни сърца! Едно огромно БЛАГОДАРЯ ВИ! Ботев Пловдив Завинаги и над всичко!“

Обединението в помощ на Ангел Краевски до момента постига отлични резултати, като само за 4 дни, чрез платформата HelpKarma , бяха събрани 86 хиляди евро, а инициативите в подкрепа на успешния завършек на кампанията тепърва ще се разгръщат.

Припомняме, че за лечението на Ангел Краевски в Германия е необходимо да бъдат събрани 400 хиляди евро.

Ангеле, в този мач ти си победител! from 4K Studio on Vimeo.

За автора

Вашият коментар