Кари: Внимание, приятели, измамници събират средства за мен!

От няколко дни фалшиви "приятели" събират средства за пострадалата Катерина Матеева (16 години), това обяви самата тя в своя личен профил във Facebook във вторник вечерта. Измамниците ся обявили, че трябва да съберат 100 хил. лева, които да помогнат за лечението на момичето, като са поставили специални кутии с нейна снимка по Главната улица на Пловдив. 

Проверка на mediacafe не успя да види такива кутии днес и вчера. Допитахме се до приятелите ѝ, които споделиха, че не са предприели пвоече акции за Катя. Все пак публикуваме съобщението на ученичката, което тя разпространява и помоли всичките си приятели за съдействие:

"ВНИМАНИЕ,МОЛЯ!! 

В момента по ГЛАВНАТА НА ПЛОВДИВ няма никакви акции за събиране на пари за мен. Не вярвайте и не се връзвайте на хора с обявени суми за мен. По главната има някакви кутии с мои снимки и е обявено, че се събират 100 000 лв. за моята рехабилитация.

МОЛЯ НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ! ТОВА НЕ Е ИСТИНСКО, НЕ Е ЗА МЕН."

Както знаете, нейни съученици, от 11 средни училища в Пловдив, събраха над 11 хил. лева за лечението й в рамките на 3 концерта и 1 събитие за здравословно хранене на 1-ви юни.

Тийнеджърите изпратиха и писмо до президентството на Република България, за да го подканят да вземе отношение по случая с гръцкия студент, който напусна страната миналата седмица. Отговор от институцията все още няма. 

За автора

Вашият коментар