Lisa Shaw гост на националната среща на младежите във Варна

lisashaw
На 7ми юли,  след вълнуващото Национално младежко изложение участниците в Национална среща “Младежко предприемачество” ще имат възможността да кажат “Довиждане, Варна” заедно с Lisa Shaw, споделиха организаторите за mediacafe.bg. Закриването на Национална среща “Младежко предприемачество” ще се проведе на Централния плаж на Варна, в легендарната La Playa.

Музиката на Лиса обхваща широк спектър от жанрове вариращи от Deep House и Down tempo до Drum & Bass и Broken Beat, което е идеално за плажа. Нейни изпълнения са включени в албумите на King Britt и QBurns Abtsract Message. В момента Лиса прави соло турнета,но също така и работи съвместно със диджеи и продуцента Miguel Migs от “Salted Music” във Сан Франциско. През 2007 година, тя напуска Naked Music и от тогава насам работи за Salted Music , които издават втория й албум „Free”.

 

Именно този албум „Free” разкрива забележителния й глас чрез добре оформени соул звуци и ….( тва с продуцентите няма смисъл). До новите House-Classics “Feel” и “All Night High” се нареждат и приятни отпускащи парчета като “Better Days” и “Honey”, а също така и нажежаващи дансинга парчета като “Music In You” и “Like I Want To.”

 

Лиса се доказала като изключителен изпълнител в света на deep хауса. Чрез нейните песни, издадени от Naked Music, тя успява да създаде една нова ера, а и все още продължава да издава вечни парчета. Лиса гледа стремглаво на пред в бъдещето на своята кариера. Тя се опитва постоянно да изпробва нови и модерни звучения, но най-важното за нея е да запази същността на музиката без значение как тя се променя.

 

Не е ли това предприемачество!

Дата 7 юли 2012 година, Beach Bar LaPlaya

nmf_mladeji_mediacafe
vesko_nmf_gudevitza

Последните две снимки са от срещата на НМФ в Гудевица. Повече за събитието вижте тук!


mediacafe.bg

За автора