Лора Караджова и куп звезди пеят в подкрепа на Кари

Още звезди от родната поп и хип-хоп сцена се присъединиха към каузата на пловдивските ученици за набиране на средства за 9-класничката Катерина Матеева. На 31-ви май /събота/ на сцената на Лятно кино "Орфей' ще излезнат само млади таланти от България, сред които Summerbees, Симеон Йорданов, Петър Станков, Мурад, както и момичешката група Compact voices. 

Следващият ден пък е запазен повече за рап-феновете, защото в клуб Галакси ще се качат Лора Караджова, Central Side, Dani Morales, Whatup, 5СТОТАКА, Вес, MFZanimation, The Center и много други,

Организатори на концертите са учениците от няколко елитни гимназии като ЕГ "Иван Вазов", ОМГ "Академик Кирил Попов", ЕГ "Пловдив", Национална Търговска Гимназия – Пловдив, ПГТ – "Проф. д-р Асен Златаров" и Френска езикова гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери". Всички те са от различни класове но се обединяват, за да помогнат на Кари и да съберат средства за изключително скъпата рехабилитация на деветокласничката. Включват се и техните преподаватели.

"Много се радваме, че толкова много хора решиха да помогнат и съдействат.Това е огромна крачка към промяната на обществето към по-добро. Ще бъде страхотно изживяване, ще помогнем на Кари и ще се забавляваме", каза за mediacafe.bg една от организаторките на събитието Александра Рангелова.

Кари е само на 16 години пострада при тежка катастрофа, когато автомобил, управляван от гръцки студент се врязва в автобусна спирка на моста на "Герджика' в Пловдив.

Момичето е настанено в Клиника по анестезиология и интензивно лечение, в тежко състояние, с фрактури на двете бедра и фрактури на черепните кости. Претърпява операция на двата крака. 

  • 31 май 2014, Лятно кино “Орфей” от 19:00 ч.
  • 1 юни 2014, Galaxy Live Club от 18:00 ч.

Благотворителен вход: 5 лв.

Можете да дарите за Кари и на дарителска сметка:

Катерина Илианова Матеева

IBAN: BG29PRCB92301046250311

BIC:PRCBBGSF

https://www.facebook.com/events/295192547314517/

За автора

Вашият коментар