МИКЦ – Пловдив област получи дарение от 27 000 USD от Microsoft

МИКЦ – Пловдив област и Младежко сдружение за мир и развитие на Балканите получиха дарение на стойност 26,899 долара от Microsoft, чрез проект на Европейски младежки форум по Програмата за Корпоративна социална отговорност на Microsoft. Дарението е под формата на софтуер, който е необходим за компютрите в младежкия информационен център. Сред дарените заглавия са операционната система Windows Pro 8, серията от програми Office Pro Plus, софтуер за локален сървър и други важни за центъра програми.
В помещенията работят няколко активни млади експерти, на чийто обороти старите компютри с нелегален софтуер не успяват да смогнат. Изграждането на локален сървър ще създаде възможност младежи, гостуващи в МИКЦ-а, да имат достъп до определени материали, които биха били полезни за тях.
Програмата на Microsoft съществува от 1998 година и подкрепя 40 000 всяка година.  Тази година даренията са в размер на 3,9 милиарда долара, в повече от 100 страни. Така Microsoft помага на организациите да увеличат продуктивността си и ефективността от дейността си, да привличат допълнителни средстава и да предоставят по-добри услуги на общността.
"В Microsoft, ние вярваме, че технологиите могат да вършат страхотни неща. Затова партнираме с хиляди организации като вашата, помагайки си взаимно да постигнем своята мисия. Чрез нашите инициативи в Корпоративната социалната отговорност, ние осигуряваме технологични инструменти, обучение и ресурси, които помагат заедно да създаваме възможности и да трансформираме обществото. Поздравления, че сте част от нашето глобално общество.", се казва в писмото от компанията до Жоро Мерджанов от МИКЦ-а.
Затова ако имате нужда от информация, получена по легален път – мястото е МИКЦ – Пловдив област. А, повече за програмата на Microsoft посетете: http://www.microsoft.com/about/corporatecitizenship/en-us/МИКЦ – Пловдив област и Младежко сдружение за мир и развитие на Балканите (МСМРБ) получиха този месец дарение на стойност 26,899 долара от Microsoft, информира се младежкия портал mediacafe.bg. To е по проект на Европейски младежки форум по програмата за корпоративна социална отговорност на Microsoft.Дарението е под формата на софтуер, който е необходим за компютрите в младежкия информационен център. Сред дарените заглавия са операционната система Windows Pro 8, серията от програми Office Pro Plus, софтуер за локален сървър и други важни за центъра програми.
В помещенията работят няколко активни младежи, на чийто обороти старите компютри  не успяват да смогнат. Изграждането на локален сървър ще създаде възможност и на други млади хора, гостуващи в МИКЦ-а, да имат достъп до определени материали, които биха били полезни за тях.
 
 
Програмата на Microsoft съществува от 1998 година и подкрепя 40 000 човека всяка година.  Тази година даренията са в размер на 3,9 милиарда долара, в повече от 100 страни. Така Microsoft помага на организациите да увеличат продуктивността си и ефективността от дейността си, да привличат допълнителни средстава и да предоставят по-добри услуги на общността.
 
"В Microsoft, ние вярваме, че технологиите могат да вършат страхотни неща. Затова партнираме с хиляди организации като вашата, помагайки си взаимно да постигнем своята мисия. Чрез нашите инициативи в Корпоративната социалната отговорност, ние осигуряваме технологични инструменти, обучение и ресурси, които помагат заедно да създаваме възможности и да трансформираме обществото. Поздравления, че сте част от нашето глобално общество", се казва в писмото изпратено от голямата компанията до активните младежи в Пловдив.
sparkMicrosoft
Затова ако имате нужда от информация, получена по легален път – мястото е МИКЦ – Пловдив област.
Повече за програмата на Microsoft посетете тук.
 
 

За автора

Вашият коментар