Николета Лозанова със сексапилна фотосесия за италианска марка

Италианската марка детски продукти CAM не изневери на стила си и отново заложи за свое рекламно лице на модела – Николета Лозанова. Освен професионалната работа помежду им, която вече трета година се радва на позитивни отзиви от страна на аудиторията в България и Италия, многото превъплъщения на Николета са причината, именно тя да е лице и на новата колекция детски колички CAM.

В предишните сесии, последната от които заснета във Верона, марката и екипът заложиха на традиционното представяне на моделите си, докато за 2015-та концепцията е базирана върху съвсем различна и смела идея.

Целта е да се покажат продуктите като луксозен аксесоар за всяка жена, търсеща елегантната, спортната, екстравагантната, или сексапилно-провокативната визия, в която се чувства наистина себе си. В тези художествени кадри ще видите Николета, както в класически стил, така и доста провокативна.

Посланието е отправено към майките, които отдадени на най-голямото щастие в живота забравят, че и те заслужават да изглеждат и се чувстват добре, а детската количка не е бреме или ангажимент, тя е най-важният и изискан акцент във визията на съвременната майка.

 

Цялата фотосесия и повече информация за марката в България може да откриете на сайта на Chipolino

Вашият коментар