Орлин Горанов и „Акага“ с шоу на Античния

Тази вечер от 20.00 часа на Античния театър в Пловдив ще имаме възможността да се насладим на концерта-спектакъл „Споделено” с участието на Орлин Горанов, група „Акага” и трио „Тринити”.

Орлин Горанов е един от най-уникалните гласове на българската поп и класическа сцена през последните 40 години. Името му присъства както вмножество оперни театри, така и се свързва с най-ярките хитове, радвали няколко поколения българи. Песни като „Светът е за двама“, “Да започнем отначало“, „Градът нощем“, „Ти ли си", “Мъжка песен“и много други са в топ 10 на вечните български песни.

AKAGA е една от най-популярните български групи, сформирана от студенти на Националната Музикална Академия през 1992 година. Музикантите от бенда са считани за основатели на модерния български саунд. Акага имат издадени седем албума като последният „Акага на 27“ излезе през 2018 година и беше отбелязан с голям концерт в зала 1 на НДК. Музиката на Акага представлява комбинация от фюжън, джаз, фънк, фолклорна музика, реге, соул и дори хип-хоп.

Трио „Тринити” са три изключително талантливи млади певици, възпитаници на Националната Музикална Академия „П. Владигеров“ и започнали кариерата си като част от фънкбандата ”Сол бемол”. През миналата година стигат до полуфинал и са първото трио в историята на “Гласът на България“. Макар и съвсем млади участват активно в музикалния живот и пеят с най-добрите ни изпълнители.

Цените на билетите са от 20 и 30 лева, а за студенти и ученици – 15 лв.

Те могат да бъдат закупени от билетния център пред Община Пловдив, билетната каса на Античния театър, в Туристическия център на площад „Римски стадион”, на каса „МаскАрт“ в Дом на културата „Борис Христов”, в комплекс „Сила” и онлайн на eventim.bg.

Вашият коментар