Пета юбилейна среща на младежите от цяла България във Варна

varna_nmf_mladeji
Национална среща „Mладежко предприемачество“ ще се проведе в периода от 4-ти до 8-ми юли тази година с участието на НМФ Събитието е пето юбилейно за България и на него ще се акцентира върху младежките дебати, организирани от Младежко сдружение за мир и развитие на Балканите и Община Варна, Дирекция „Образование, младежки дейности и спорт“.

За втора година към тях се присъедни и Национален младежки форум, а срещата е част от Варненски младежки фестивал FUNCITY. В групата са и партньорите JobTiger и Атлантическият клуб в България. Тази година темата е младежко предприемачество.
Национален младежки форум вярва, че младите хора днес имат нужда от стимул, заряд и надежда в собствените си способности, със силата на инициативността, или умението да предприемаш. Тогава младите българи ще осъзнаят, че водещото е вътре в тях самите и само те са способни да бъдат герои на собственият си успех, казаха за mediacafe.bg организаторите на събитието.
Достатъчно е да посетиш страницата на събитието и да пуснеш една форма за участие, за да присъстваш на тази важна среща. Ако наистина си мотивиран ще те наградят като ти бъдат поети разноските по време на престоя ти във Варна и ще платят пътните разходи в една посока.
Всичко това е благодарение на финансовата подкрепа на Програма „Младежта в действие“ и Община Варна. За което ще им благодариш като дойдеш. Ако си от младежка организация се чувствай поканен да представиш това, с което най-много се гордееш в твоята организация като участваш в Националното младежко изложение (девето поред).

mediacafe.bg

За автора