Спешно! 24-годишен младеж от Пловдив е в неизвестност! (Обновена)

24 годишен младеж от Пловдив е в неизвестност вече втори ден, съобщиха негови близки

Николай Иванов работи като шофьор на камион. Последно е бил на работа вчера следобед. По време на дежурство се е почуствал зле и е получил разрешение да се прибере, но и така не е стигнал до дома си. Телефонът му е изключен вече втори ден.

Родителите му сигнализират в 3-то Районно управление в Пловдив, като след проверка е установено, че колата му – Форд Фиеста, тъмно синя на цвят с регистрационен номер РВ1870РМ е забелязана да влиза в град Карлово. Предната броня на колата е смачкана и по това може да бъде разпозната лесно, споделиха близките му за mediacafe.bg.

В момента група от негови приятели пътуват към мястото, за да започнат издирване и да разберат какво се случва с 24-годишния човек Те молят за подкрепа и помощ всеки, който има информация за Ники.  

Ако някой е виждал Николай или знае нещо за него молим да се обади на бащата на момчето – 0898 298 763 (Иван).

Хронология на издирването:

– Приятели и роднини издирват Николай около Карлово

22:20 часа – Николай пуска в профила си във ФБ следното съобщение:

"Жив и здрав съм, добре съм!!! Не ме търсете, сам ще се появя!!!"

….След което минава в режим offline

22:22 часа – Близките пишат под профила му да пусне, снимка, за да се уверят, че е той. 

22:24 часа – Николай Пуска снимка, на която ясно си личи, че не е спал

– След като си пуска снимката във Facebook профила си отново преминава в режим offline, a близките се опитват да му прозвънят на телефона, но той отново е изключен.

23:05 – Близките и приятели на Ники го търсят сами, без полицейска намеса, които не оказват съдействие заради късния час въпреки подадените сигнали.

23:15 – Николай изпраща гласово съобщение до работодателката си, че е добре, но не иска да го търсят – "Габи, нищо ми няма, добре съм. Само ме оставете 2-3 дена, аз ще се прибера сам.", казва момчето с треперещ глас.

23:30 – Според разследващи приятели Ники е вързан с едната ръка 

За автора

Вашият коментар