Александра Иванова с дебют на песен и видео

Премиерата на дебютната песен на Александра Иванова – Reasons ще бъде на 30 януари от 16:00 часа в You Tube, както и в социалните мрежи Facebook и Instagram.

След летящия старт на дуета на Александра и Дани Милев- “Приказка една”, младата певица прави смела крачка напред към солова кариера.

“Винаги в плейлиста си съм имала песни за онези моменти, в които човек има нужда да получи прилив на енергия, сила и вяра, че може и ще се справи с всичко. Песни, които те карат да бъдеш по-борбен и да не се отказваш”, коментира Александра.

Точно такава песен е и Reasons. Родена в мрачен момент, за да вдъхва надежда.

Песен разказваща за вътрешната борба, когато е време  да си тръгнем, но винаги намираме причина да потърпим още малко и да продължим разходката по ръба.

Сцените във видеото са майсторски заснети, корелират  с настроението на песента и  впечатляват  с  динамични преливки и тъмни тонове.

Аранжиментът на песента е дело на  Александър Леков и UnderHill MusicHomе Studio. Специално участие в записите вземат  и добре познатите на музикалната сцена Николай Карагеоргиев, Момчил Атанасов, Начо Господинов и самият Александър Леков.

Видеото към песента е заснето благодарение на Time Stream Studios и Foto Staia, под режисурата на Мирослав Трифонов. С подкрепата на Галерия 28 и gallery28online.com.

Instagram: https://www.instagram.com/axilart/

Facebook:https://www.facebook.com/AleXiz.93/

You Tube Channel: https://youtube.com/channel/UCgnaKwSKTnz1Aqmn37am66g

Тийзър към видеото на Reasons: https://www.youtube.com/watch?v=6GQr1C60qSE

Вашият коментар