„ANIME & GAMING FESTIVAL” превзема Пловдив

След успешния старт на събитието през 2019 г “Anime & Gaming Festival” се завръща за своето второ издание в Пловдив в нов формат и с нови изненади, но и със същите готини зони, акценти и настроение!

Събитието е изцяло безплатно за посетителите, а „вратите ще отворят“ в 17:00 часа в събота. В двата дни на фестивала всички гости ще могат да се насладят на свеж микс от косплей, к-поп, щандове, гейминг, работилнички, японски традиционни изкуства, срещи, лекции и още.

Отново ще имаме специални гости – косплей звезди от Сърбия, които ще покажат чудесните си костюми, ще разговарят с феновете си в специален панел на сцената и ще журират участниците, които ще се борят за парични и предметни награди.

Специални гости от Япония ще се присъединят от Япония онлайн на събитието – ще си говорим за косплей с любимите ни MiyoMayo, а сенсей Маяно Онодера ще ни разкаже какво е това кири-е и какви други интересни неща ще се случват през годината в Пловдив.

Приятелите ни от Cool down ще спомагат за доброто настроение със своята гейминг зона, където освен забавления са подготвили и много награди.

За финал гостите на събитието ще могат да се насладят на ревю на истински японски кимона и да научат повече за тях.

Следете социалните мрежи и сайта на събитието ни за още участници, гости, събития и зони.

Събитието е част от програма Наследство на Пловдив – Европейска столица на културата 2019 и се осъществява с подкрепата на EU JAPAN FEST.

Вашият коментар