Българска фирма диктува модата в SPA индустрията

Иновативна технология създаде революция в сауните. Естонската компания Saunum изобрети и патентова първото устройство в света, което изравнява температурата в цялото помещение на сауната. Скоро след това подписа договор с българската фирма Генев-Т.С. ЕООД и днес иновацията може да се види и тества в Пловдив.

Бързата реакция от страна на Тодор Генев не е изненадваща, защото компанията му се различава от всяка друга в страната с иновативен подход във всяко едно отношение за проектиране и изграждане на SPA центрове.
В шоурума на бул. „Кукленско шосе” №12 той е изградил единственият офис в България, който съчетава в себе си изложбена зала с мостри и дизайни, и демонстрационен СПА център Get.O, в който могат да се тестват технологии и част от оборудването, което фирмата предлага. Тук ще откриете най-професионалната СПА капсула, Парна баня, стая с Морски климат, Масажно помещение, а вече и Сауна с иновацията Saunum.

Какво представлява новата технология, предимствата на СПА центъра и лесно ли е да си различен от конкурентите, разказва самият Тодор Генев.


Как стигнахте до иновацията Saunum?

Ако някой търси нещо ново, което го няма на масовия пазар, се обръща към нас. Поради тази причина, когато прочетох за технологията на Saunum, веднага разбрах, че това е нещо, което трябва да предложим на българския пазар. Свързвайки се с фирма Saunum, те с удоволствие ни запознаха подробно с тяхната революционна технология и различните модели устройства. Иновацията Saunum смесва горещият въздух от горните нива на сауната със студения въздух от долните нива, като изравнява температурата в цялото помещение. От сауната има много ползи за човека, но не е  подходяща за хора в неравностойно положение, такива със сърдечни проблеми или астма. С тази революционна технология и астматикът ще диша спокойно, сърдечноболният няма да  натоварва сърцето си допълнително, а хората в инвалидни колички, вече ще могат да се насладят на равномерна температура в сауната.

Как протече срещата с естонската фирма Saunum при подписване на договора?

Екипът на Saunum се състои от млади и амбициозни специалисти по топлотехника, с богат опит в компании, които предлагат продукти за сауни. На база своят опит и наблюдения, решават да създадат продукт, в чийто успех предварително са повярвали. Разработван близо две години, преминал едногодишни тестове, с прецизно избрани материали, иновативният им продукт вече е на пазара и жъне успехи. Стилните дизайнерски модели са подходящи за всеки вкус.
След подписването на договора направихме тест на технологията в нашата демонстрационна сауна. Стандратно сесиите в сауната са с продължителност 10-15 минути, използвайки тенологията Saunum нашата сесия беше 30 минути на 90 градуса.

Как поддържате актуална информация относно новостите?

Постоянно проучваме и търсим различното и иновативното в бранша. Така разбрахме и за Saunum. Рядко пропускаме нещо ново, когато излезе на пазара. Ние сме избрали пътя да работим със западни компании и те самите ни информират всеки месец за новостите, които създават.


            

Как създавате своите проекти?

От изключителна важност е първончалният разговор с клиентите, който ни дава информация за характеристиките на района и най-вече потребителите, за които ще бъде създаден проекта. Правим технологични разпределения за функционалност на СПА центъра. Всяко едно от предложените помещения и оборудване има конкретен замисъл – до какво би довело това решение, какви ползи, какви печалби може да генерира. Проучваме с какво този СПА център може да бъде по-различен от тези в района, за да има строга индивидуалност. След одобрение на проекта, следва изчистване на концепцията за всяко едно помещение и пристъпваме към работата.


Кои са нещата, които ви отличават и извеждат напред?

Не правя компромиси с качеството на работата си и с коректното отношение към клиентите. Самият факт, че само два дни след  подписването на договора за екслузивност с фирма Saunum, първият клиент е вече при нас – тества, убеди се в ползите на Saunum и закупи иновативното устройство за своята сауна, казва досатъчно.

Фирма Генев-Т.С. ЕООД е част от дружеството на BNI Пловдив Растеж – най-голямата организация за бизнес чрез препоръки в света.

снимки: Ичко Динков 4K Studio

За автора

Вашият коментар