Благотворителен коледен базар „От деца за деца“ организира Младежки център Пловдив

За поредна година ОП “Младежки център Пловдив” ще проведе традиционния си коледен базар “От деца за деца”, посветен на съпричастността на младите хора. На 11 и 12 декември деца, младежи и доброволци ще предложат своите ръчно изработени коледни подаръци, като средствата от продажбата им ще бъдат дарени за различни благотворителни каузи, които се определят от самите участници.

Екипът на центъра организира неуморно всяка година коледен и великденски базар, като по този начин стимулира младите към добротворчество, подкрепа и инициативност.

За участие в базара могат да се запишат училища, образователни институции, младежки и доброволчески организации, клубове, творци и др. Нужна е предварителна регистрация тук: https://forms.gle/HS5FRtmUvULxqkfC9

Добре дошъл е всеки, който желае да закупи ръчно направени картички, играчки и други коледни подаръци и по този начин да подкрепи благотворителна кауза.

Базарът ще се проведе на Гребна база- алеята на гърба на ОП „Младежки център Пловдив“ (зад трибуните) на 11 и 12 декември от 10:00 до 17:00 часа, а организаторите обещават коледно настроение, музика и забавления.

Събитието е част от проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

Вашият коментар