Cooolbox създават ново решение за предоставянето на телевизия – coool.tv

През последните няколко години стрийминг услугите скоростно навлязоха в ежедневието ни и за голяма част от нас станаха предпочитаният начин за слушане, гледане и споделяне на аудио и видео съдържание. Появиха се (а и продължават да се появяват)  прекрасни платформи, построени изцяло в полза на Потребителя и това той да е удовлетворен от съдържанието, до което има достъп. Тези платформи обикновено не ни обвързват със срочни договори и е лесно да преминаваш от един абонамент към друг.

Пловдивската телекомуникационна компания Cooolbox не спира да следва актуалните тенденции и от началото на 2022 г. вече предлага телевизия по нов начин.

Ето какво споделиха от Cooolbox  за новото попълнение в портфолиото си:

Вярваме, че с новото телевизионно решение правим крачка към бъдещето и именно тази идея ни водеше при създаването му. Възможностите за гледане на разнообразно съдържание ежедневно се увеличават. Устройствата стават “умни” и позволяват инсталация на различни стрийминг приложения, с които потребителите имат свободата да избират за какво и кога да се абонират, да планират разходите си, да избират съдържанието, за което плащат. По този начин съответното умно устройство, без значение дали то е телевизионен приемник или смарт бокс, може да се използва както за гледане на телевизия, така и за всички други възможности, които дават многобройните апликации.

Coool.tv е смарт приложение съвместимо с всички устройства с операционни системи Android TV/ Google TV, както и Apple TV, съвсем скоро ще бъде разработено за WEB OS и TIZEN (Samsung и LG).

Повече за coool.tv можете да прочетете на страницата на Cooolbox

Вашият коментар