Да помогнем на Иви да оздравее!

Приятели на MediaCafe, едно прекрасно дете има нужда от нашата помощ! Ивайла Недялкова Иванова е ученичка в пети клас в пловдивското ОУ „Яне Сандански“. Тя се бори за бъдещето си, а нейните родители призовават хората с благородни сърца да помогнат за лечението и, тъй като сумата, която е необходима за операция извън България, е непосилна за тях.

Ето какъв е призивът на найните близки:

Здравейте Приятели,

Обръщаме се към вас днес с огромна Молба за ПОМОЩ. От месец юли тази година нашето слънчево дете Ивайла се бори с коварна болест. Няколко дни след поставяне на диагнозата бе направена спешна операция в отделението по неврохирургия към болница Токуда гр. София.

След операцията започнахме интензивно лечение, което се състои в едновременно провеждане на химио и лъчетерапия. Последвалите изследвания показват, че от лечението има резултат, но това не е достатъчно, затова в момента правим и една процедура наречена Кибер нож.

За жалост обаче и това няма да е достатъчно. Необходимо е да се направи втора операция в чужбина. От клиниката в град Хановер в Германия ни увериха, могат да я извършат успешно. За целта обаче ни е необходима плашещата сума от около 70 000 евро, с която ние не разполагаме.

Затова Ви молим от цялото си сърце ПОМОГНЕТЕ НИ!

Който желае да помогне може да го направи на дарителската сметка на името на Ивайла Недялкова Иванова към:Обединена Българска БанкаБанкова сметка в Евро: BG31UBBS80021460405510BIC KODE: UBBS BGSF

Можете да ни помогнете и като споделите тази публикация, за да достигне до повече хора. БЛАГОДАРИМ ВИ!

MediaCafe призовава всички свои читатели да помогнат, за да върнем усмивките на лицето на Ивайла и нейните близки!

Вашият коментар