Градските паркове готови за пикник

Продължава косенето на тревните площи, а повече дежурни екипи осигуряват ОП „Градини и паркове“ за предстоящите почивни дни по случай великденските празници.

Косенето започна още през март и до момента някои пространства са обработени по няколко пъти. Поне веднъж седмично се коси тревата в най-посещаваните градини и паркове. Редовното поддържане на детските площадки, кварталните градинки, разделителните ивици на булевардите, на площадките за домашни любимци също е сред приоритетите. Вече се работи и в междублоковите пространства. По празниците няма да спира и косенето на тревните площи, заемащи територия от над 5000 декара.

„Градини и паркове“ продължава да назначава сезонни работници. Кандидатите могат да получат повече информация на тел. 032/624 301.

„Очакваме хубавото време да привлече много пловдивчани в градските паркове и градини. Наше задължение е да им гарантираме там чистота и удобство. И през петте почивни дни оставяме дежурни екипи във всичките шест района на Пловдив“, коментира директорът на общинското предприятие Веселин Козарев.

За автора

Вашият коментар