IzzO DEEJAY с ново парче

Българският диджей и продуцент на електонна музика IzzO DEEJAY представи нов сингъл и видео “By my side“ в официалния си канал в YouTube.

Авторската песен е в колаборация с пловдивския музикант Жоро Тенчев и младата изпълнителка с нежен глас Адриана Георгиева “Adriana“. Песента е направена с мисъл за лятото и хубавите летни емоции, които престоят след сложната година, която сме преживяли.

Текстът на “By my side“ е дело на Адриана Георгиева “Adriana“ и посветен на любовта и това, че тя ще бъде около нас независимо какво се случва.
Видеото към песента е дело на Христо Кавалов, автор на много хитови клипове на български изпълнители. Клипът е направен с много лятно настроение и морски кадри, които илюстрират модерното звучене на песента.

Тримата артисти се познават и работят заедно много години по съвместни участия и музикални проекти. Преди три години се заражда проектът за песента, но модерното електронно звучене е постигнато след много опити и различни експерименти.

Песента е родена и записана в студиото на пловдивския продуцент IzzO DEEJAY, който с музиканта – Жоро Тенчев са авторите на модерното хаус звучене.

За автора

Вашият коментар