Какво мислят родителите за откриването на новата учебна година по различно време?

След като стана ясно, че тържествата за откриването на новата учебна година на 15 септември ще бъдат присъствени, на открито и по различно време за отделните класове, решихме да проверим как гледат на издадената заповед родителите. Реакциите в социалните мрежи показват масово недоволство от  взетото решение, като мненията варират от присмех до откровени заплахи и гняв. Ето и една част от тях:

Цял ден ли ще повтарят тържеството за различните випуски?

По колко ученици могат да присъстват на едно откриване, защото има много училища с по-малка численост?

Ковид фашизма продължава.

Практически неприложимо решение за пореден път

Абе, какви са тия глупости?! Тържеството си е тържество за всички. Какви са тия стъпаловидни простотии – ще повтарят откриването на всеки половин-един час ли?! Тия съвсем изтрещяха в МОН!

Студентите?ВУЗ-овете са автономни.Вече казаха кои са онлайн.Няма квартири,ток,парно.Студентите могат да поработват.Щастливци.Родителите ,доволни,преподавателите,още повече.Чисти икономии.В името на бюджета.

Защо работещите в МОН не оставят на опита на директорите и учителите да измислят как точно да открият годината? Защо се чувстват длъжни да снесат нещо,което ние после да се чудим как да прескочим?

Изроди с изроди…МОН и МЗ се готвят пак да ни цакат с дистанционната идиотия…

Ще изглежда като сцена от някой психо-трилър. Голяма идиощина. Каква ви е целта? Още от първия ден децата да видят как трябва да се подчиняват ли, как някой е подчинил родителите им?

МОН – враг номер едно на 15 септември

Почти, ама не съвсем. Поредния отбий номер. Само усложнявате живота на децата.

За всички препоръки, насоки, решения и заповеди, ще отговаряте лично.

Директорът и гостите ще изнасят приветствената реч за всеки клас! Децата от всеки клас ще са горди, химнът ще звучи специално за тях!

Умните в МОН стават за смях!

За съжаление и това министерство е една престъпна организация, рекламираща ваксини, маски и мерки, но не се притеснявайте, скоро и вашия ред ще дойде, ще отговаряте пред съда

Интересно какво да правят хора с деца в различни класове и не дай си боже, различни училища при различно начало на учебната година!?

И в Лидъл и Кауфланд така правят…

Но на ресторант можем да отидем целият клас?! В класната стая не можем да влезем?!

Жалки отрепки! Оставете децата ни! Дайте избор на родителите да решават дали да сложат намордници на децата си! Вие не сте образователно министерство, а талибани!!!

Измиват си ръцете с регионалните здравни инспекции, усещате ли?

Дали сте права на всяко училище да си решава дали дистанционно или не да учат децата. Чудно сте я сътворили, сега всеки директор с мерак да пести бюджет ще затваря училишето. Като например Френската гимназия в София, където решили директно да почват онлайн…

Много ми е интересно, като се разболеят децата и учителите, кой ще носи отговорност???

За автора

Коментари (1)

  1. Както вече съм казвал много пъти, никакви маски никъде, децата на училище присъствено постоянно без да ги занимавате тях и нас с вашите глупости, защото дори и да не са заедно в час те са заедно иначе. Трябва да се с спре с ковид фашизма.

    Отговор

Вашият коментар