Кои серии Лего са най-продавани

Ако има играчки, чиято популярност е непреходна, то това със сигурност са Лего конструкторите, които децата обожават! Освен забавни и увлекателни този вид игри са също така и образователни, което е една от причините да бъдат толкова купувани. Съставени са от конкретен брой части, които са съобразени с възрастта, за която са предназначени. Ще откриете Lego в различни серии, което е чудесна възможност да изберете подходящ вид за вашето дете.

За деца на каква възраст са подходящи

Преди да купите Лего конструктор, е редно да се информирате за каква възраст са подходящи – много важен критерий за избор на подходяща серия и брой части. Елементите в комплекта могат да бъдат до 99 или да достигнат до 4999 компонента, като последните са удачни за нареждане от деца на 9 и повече години. 

Ако търсите подходящо Lego за по-малки момичета и момчета, спрете вниманието си на серията “Friends”, която е и една от най-популярните. Към възрастовата група 4+ и 5+ години може също така да се причислят и “Lego Classic”, като тук са налични куфари за творчество и креативни тухлички за развиване на оригиналното мислене и фината моторика. За по-големите дечица от 6+ и 7 години са подходящи Лего конструкторите на екшън тематика, както и тези за строене на сгради и цели градове, комплекти с Дисни герои и прочее.

Подходящи ли са за цялото семейство

Разбира се, че да! Lego конструкторите не са обикновена детска игра – те са ежедневие, основно средство за забавление и повод цялото семейство да се събере около масата в хола, за да се потопи в креативно занимание с красив край. В онлайн пространството има разнообразни предложения, които могат да ви заинтригуват – може да ги откриете и на ниски цени, така че да комбинирате полезното с приятното, без да усещате тежест във финансов план.

Промоции на Лего

Кои серии са най-продавани, разказват от ozone.bg

Лего конструкторите може да се класифицират не само според възрастта и броя части, но и според тематиката – серията. Едни от най-популярните и купуваните са: 

  • Lego Architecture – дайте възможност на вашето дете да се прояви като виден архитект и строител, който влага творческа мисъл и последователност при създаването на поредната сграда-шедьовър. Станете част от това приключение и подкрепете мъника в сглобяването на частите в комплекта – със сигурност ще ви бъде много интересно;
  • Lego Classic – тази серия конструктори Лего е подходяща за по-малки и по-големи деца, тъй като степента на сложност в случая е средна. Този комплект дава възможност да се създадат животни, сгради и форми, които да са изцяло плод на детското въображение. Подходящ е за възрастова група 4+ и е отличен избор, ако искате да развиете качества като въображение, добра координация и логическо мислене у най-малките; 
  • Lego Ninjago – тези конструктори се предпочитат най-вече от момченца, защото сюжетът се описва като динамичен, вълнуващ и с екшън елементи. Битки с роботи, автомобилни състезания, скални разбивачи и приключения в джунглата – все чудесни поводи малкият мъж да се изяви като герой; 
  • Lego City – градската динамика въвлича цялото семейство със своето обещаващо начало и край. Комплектите Лего от тази серия включват предложения на тема пожарогасителни акции, полицейски хайки, изследователски дейности, строителство и много още други сюжети, които се свързват с ежедневието в големия град.

Лего конструкторите са предпочитан начин за забавление от всички. Те са прекрасен начин да използвате свободното си време пълноценно, като това важи не само за най-малките, но и за възрастните, които също имат нужда от забавления. Комплектите са любими за децата и техните родители, които се стремят да прекарват колкото се може повече време в компанията на своето малко съкровище. Един от начините да го направите е именно като заложите на Лего конструкторите, които заслужено са се превърнали в настолна игра за цялото семейство.

За автора

Вашият коментар