„Колежанско пиво“ заля Пловдив, София и Асеновград (снимки)

Първи снимки с новото Колежанско пиво заляха социалните мрежи преди минути. Голямата радост да дегустират жълто-черното питие се падна на ботевистите в Асеновград, които не пропуснаха да се похвалят за радостната новина.

Малко по-късно бултра питието вдигна градуса на настроението в Пловдив и София, където ботевистите започнаха да го разграбват с небивал ентусиазъм.

Призивът на Сдружението към бултрасите, закупили първите бутилки от партидата „Колежанско“, да качват в социалните мрежи снимки и клипчета как пият от правилната бира, вече набира скорост, а коментарите на феновете са, че питието е елексир.

Припомняме, че „Колежанско“ пиво ще се продава на препоръчителната цена от 2 лева, като част от приходите ще бъдат превеждани по сметката на Сдружение ПФК Ботев, което ще ги използва в подкрепа на реализирането на различни фенски инициативи.

От Сдружението дават насоки на заинтересованите, че точки за получаване на бирата и места за продажба ще бъдат качвани на специално изработения сайт www.collegebeer.bg. Там те ще могат да правят поръчки за пивото, като доставка за бизнеса ще има веднъж седмично.

Очаква се скоро да бъдат оповестени и местата за първоначалната презентация и пунктовете за продажба на бирата в Пловдив, както и в други градове в България.

За най-дейните участници в инициативата ще има и сериозни награди, подробностите за които ще бъдат обявени скоро.

Вашият коментар