Криво огледало: Австралия забрани и кенгурата, не били ваксинирани

Тежки дни настанаха за изконните обитатели на Австралия, след като стана ясно, че федералният съд в Мелбърн е постановил екстрадирането на кенгурата от страната.

„Не можем да позволим на двукраките да разпръскват вируса, подскачайки наляво и надясно. Някои от тях дори крият вътре в себе си децата си, за да не им бъдат правени антигенни тестове“, заявиха хора с тоги, късайки в обедната си почивка снимки на сръбски тенисист.

Управляващата партия аплодира решението на съда, аргументирайки се по следния начин:

„Ние с аборигените се разправихме, та едни животни ли ще ни спрат?! Свърши тая, дето всеки ходи и подскача където си иска. Нашата страна има нужда от здраве, здраве и пак здраве. Убедени сме, че след седмата бустерна доза, евентуално след осмата, всички австралийци ще се завърнат към обичайния си начин на живот.“

На този етап властите срещат съпротивата единствено на Дървесните кенгура, които се крият в короните на дърветата, но се очаква проблемът да бъде решен по време на традиционните за страната пожари, които ще бъдат умело насочвани към местообитанията на отричащите новата здравна реформа.

ВАЖНОРубриката „Криво огледало“ е хумористична и цели да накара читателите ни да се усмихнат. Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват „Криво огледало“, защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

За автора

Вашият коментар