Летни занимания за деца от 1 до 4 клас

За осма година Габрово и учебните заведения в града организират „Летни занимания“ за деца от първи до четвърти клас. Началната дата е 24 юни за учениците от 1 до 3 клас и 1 юли за учениците от 4 клас. Заниманията ще се провеждат до 30 юли 2021 година.

Всички училища ще се включат в инициативата, като всяко дете ще бъде в група в училището, в което учи. Развлеченията и програмата ще се провежда от 8:00 до 17:00 часа.

„Летни занимания 2021“ ще включват разнообразни дейности като излети сред природата, посещения на музеи в града и на библиотеката, спортни състезания и занимания по интереси. Спортните клубове ще организират спортни и тренировъчни дейности за децата.

Необходимо е родителите, които желаят децата им да се включат да попълнят заявление, в което да посочат  периода на участие и декларация на информирано съгласие.

Необходимите документи за записване можете да попълните тук или да получите заявление и декларация в училище, които да попълните и подадете на място в самото училище до 21 юни 2021 г.

За автора

Вашият коментар