Любов и родолюбие в пловдивските детски градини

Кратък етюд и стихове, както и репертоар от песни и танци, бяха подготвили децата от ДГ „Захарно петле” в чест на героите, отдали живота си за свободата на България. Родителите на малчуганите имаха възможността да гледат изявите им онлайн на живо и на запис в социалната мрежа Фейсбук.

Също така малчуганите от три детски градини в район „Северен” ще изненадат своите майки с оригинални подаръци в чест на празника.

Децата от ДГ „Весела” са изработили с много усърдие красиви произведения-пъстри картички, гривни и букетчета от пролетни цветя,  кошнички, панделки и пеперудки от цветна хартия.Те ще изнесат и онлайн представление с песни и стихотворения, посветени на празника.

С природни материали – зърна от леща, боб и царевица, памук и хартия, нестандартни картички са сътворили възпитаниците на ДГ „Бреза”.Те също са подготвили китка от песни, танци и стихчета, които техните родители ще могат да наблюдават онлайн.

Изложба от картички и фигурки от картон с предвестниците на пролетта-лястовички, калинки и пеперудки са подредили децата от ДГ „Дъга” в чест на 8-ми март.

По този начин малчуганите ще изразят своята любов и признателност към най-святата жена-майката.

Вашият коментар