Милена Ерменкова ни разказва От-До за живота

„От – До“ е авторски моноспектакъл на актрисата Милена Ерменкова, който ще се състои в Пловдив на 25 май в Bee Bop Café от 19 часа.

Разказ от първо лице за пътя на едно обикновено момиче в една необикновена професия, преплетен с любимите монолози, работени по този път. Началото, въпросното „от“ е от едно национално училище за танцово изкуство, а краят, онова „до“-„докога“, „докъде“- никой не знае, само времето ще покаже.

Милена Ерменкова завършва Националното училище за танцово изкуство през 2007, където за първи път се среща с театъра от другата страна в 11ти клас. 3 години е част от трупата на Нешка Робева. През 2009та е приета в класа на Ивайло Христов в НАТФИЗ. От 2012 е част от театър Реплика, когато е и дебютът й на професионална сцена в спектакъла „Заполярная правда“ на режисьора Георг Жено. От 2018 г. е и част от трупата на ДКТ „Иван Радоев“- Плевен. Работи с режисьорите Георг Жено, Алексей Ершов, Ованес Торосян, Марий Росен, Явор Гърдев, Василий Сенин, Семьон Александровски, Веселка Кунчева, Неда Соколовска, Борис Зафиров, Васил Дуев, Ана Батева.

След представлението ще се проведе дискусия с актрисата Милена Ерменкова.

За автора

Вашият коментар