Направи си живота в Габрово по-интересен

Имаш идея, която не ти дава покой и искрено те вълнува? Искаш животът в Габрово да става все по-интересен?

До 1 юни се удължава сркокът за регистрация на младежи, желаещи да се включат в състезанието за идеи МЛАДЕЖКА ТЕРИТОРИЯ THE PLACE.

Местната община, в партньорство с Музей на Хумора и сатирата дават свобода на волята на въображението на всеки желаещ да се впусне в създаването на свой собствен проект, който да направи Габрово още по-привлекателно място за живот.

Състезанието си поставя за цел да срещне млади, творчески личности, които да генерират креативни решения и идеи за развитие на пространството около Музей на хумора и сатирата или друго желано място. Целта е да се реализират нови, смели идеи за едно младежко пространство за изява на талантите, което да бъде открито.

Състезанието е насочено към младежи между 13 и 29 години. Всеки може да се включи като индивидуален участник или със свой отбор. Отборите ще бъдат подкрепени и предизвикани от ментори с опит в областта младежкото предприемачество, развитието на градската среда и неправителствения сектор. Участниците ще имат възможност да организират сами работата си след старта на събитието.

Повече информация за УСЛОВИЯТА ЗА УЧАСТИЕ можете да намерите тук.


„Мечтите трябва да са толкова големи, че да можем да растем в тях.“, Джоузи Бисет

снимка: Милен Стилянов

Вашият коментар