Най-успешният форум за маркетинг набира сила и през 2022

Една от най-успешните платформи за разпространяване на ключови послания, дългосрочни партньорства, обмяна на опит с лидерите в бранша, чрез позиционираната реклама, която предоставяме на нашите партньори е готова за новия календар от събития.

Тази година Digital4Bulgaria 2022 има общо шест присъствени събития в различни направления в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Стара Загора.

Предстои трето издание на „Bulgarian Digital Week 2022: Седмица на дигиталните технологии“, което ще е в изцяло виртуална среда. Ще се състои от 15 различни по тематика онлайн конференции в сферата на дигиталните технологии, проведени в рамките на една седмица. Ще може да посетим конференции свързани с Финтех, Блокчейн, КиберСигурност, Авиация, HealthTech, Иновации в дигитализацията и много други.

Очаква се издаване и на годишния брой на списание Digital Technology Special Editon 2022, което представя най-иновативните технологични компании в България на цялата ни аудитория в тираж от 4000 екземпляра или безплатно изтегляне за изтегляне от тук.


За четвърта поредна година ще подкрепят конкурса за най-добри млади маркетолози на България – Digital Stars. До него поставят началото и на DiTech Awards 2022 – Наградите за най-големи ИТ постижения в България.

Към края на месец Септември ще бъде и DiTech Expo 2022 (World Tech Expo), което ще се проведе заедно с Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия в България – Digital4Plovdiv 2022.
След достоен старт и едно от най-големите StartUp събития в България, тази година ще са отново официален домакин на Световната Стартъп Купа 2022, България.

Тази година ще се проведат и още две значими инициативи. Digital4 MasterClass: Годишна програма от мастър класове с най-големите експерти в България. Както и D4 Investment Shop: Онлайн магазин в подкрепа на инициативите, фен продуктите и онлайн услугите, предоставени от лекторите.

Вашият коментар