Обявяват песента, с която България ще участва в Евровизия

Песента, с която Виктория ще представи България на конкурса Евровизия 2021, ще бъде обявена чрез специален концерт, който ще бъде излъчен по БНТ 1, както и дигитално на Eurovision.iCard.com и в официалния канал на певицата в Ютуб.

„Решението изобщо не беше лесно. За да направим най-добрия и информиран избор, с екипа ми се допитахме до зрителите за обратна връзка, която създадохме специално, за да ни помогне с решението. Освен това направихме и фокус групи с музикални радио и телевизионни експерти от цяла Европа. Това много ни помогна. В крайна сметка екипът ми се обедини около мнението, че е много важно да отидем на конкурса с песен, която има най-много потенциал за силно сценично представяне и ще докосне най-много хора с посланието си,“ споделя Виктория.

Концертът ще се състои на 10-и март, като Виктория ще изпълни песните от новия си албум „a little dramatic”, както и най-големите си хитове. В края на събитието зрителите ще могат да видят за първи път новата версия на песента на България за Евровизия 2021.

Двата полуфинала и големият финал на Евровизия 2021 ще бъдат излъчени на живо от Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май от 22:00 часа по БНТ 1, като България ще вземе участие във втория полуфинал на 20-и май.  

За автора

Вашият коментар