Онлайн игри и предизвикателства в дискусия за „Младежкото (добро)творчество“

По повод отбелязването на Международния ден на доброволчеството – 5 декември, ОП „Младежки център Пловдив“ и Ученическите съвети в град Пловдив организират провеждането на онлайн дискусия  „Младежкото (добро)творчество“.

Събитието ще събере младежи на възраст от 15 до 29 години от цялата страна, които искат да се потопят в чудния свят на доброволчеството, да усетят какво е да бъдеш доброволец или пък просто да се срещнат със свои съмишленици.

Ще се дискутира дали участието на младите в ученическите структури на самоуправление всъщност не е доброволчество и какво добро дело прави за обществото един младеж, отдаден на идеята наречена „Ученически съвет“.

От „Младежки център“ призовават всеки, който желае да си отговори на тези и още много други въпроси и да предизвика себе си по пътя към доброто, да попълни регистрационната форма за участие: https://forms.gle/mJXwUFLw62vd1UKg7 . 

Много интересни игри и предизвикателства очакват участниците.

Всеки, който се е регистрирал, ще получи линк към виртуалната платформа за срещата, която стартира на 5 декември, точно в 11:00 ч.

Повече информация може да намерите и на страницата на събитието във Фейсбук: https://fb.me/e/c5dciVQhs

Вашият коментар