Онлайн платформа събира занаятчии от цялата страна

Велико Търново кани занаятчии, земеделски производители и всички заинтересовани лица на среща, на която да получат обратна връзка за FairDeal – първата платформа за дигитален маркетинг на занаятчийски и селскостопански продукти.

Целта е всички, които имат интерес, да бъдат допълнително запознати с функционалностите на платформата и реална работа с дигиталните магазини.

Представянето ще се състои на 11 юни, петък, от 17,30 ч. в Голяма зала на Общината.

В детайли ще бъдат демонстрирани работата на платформата, функционалностите и възможностите, които тя предоставя. Екипът на проекта ще предостави точна информация и обективни факти, на фона на появилите се спекулации в публичното пространство, касаещи софтуерната мрежа. Срещата е част от мерките за устойчивост на проекта, по който е създадена софтуерната мрежа FairDeal.

Платформата е нова и напълно безплатна, тя дава възможност за всеки производител на сувенири, ръкоделия, бижута, кулинарни продукти, земеделски продукти и други. Можете да се регистрирате и ползвате мрежата, създавайки свои електронни магазини, напълно безплатно на адрес www.fairdeal.bg.

Иновативната система от дигитални магазини е създадена по проект на Община Велико Търново. Платформата е достъпна от всяка точка на света и осигурява директна връзка между производители/занаятчии и клиенти. FairDeal е интегрирана с доказани търговски портали. Партньори са Асоциация „Диманш“ (Румъния) (DA), Двустранна Българо-Румънска Търговска Камара (България) (BCCBR) и Национален театър „Марин Сореску“ – Крайова (Румъния).

За автора

Вашият коментар