Откриха нова кучешка площадка в „Тракия“

Десетки жители на най-младия пловдивски район се събраха днес в Парка на репресираните, за да отбележат откриването на обновената площадка за разходка на домашни кучета. Заедно със своите любимци те превърнаха в празник днешния съботен ден.

Кметът на „Тракия“ Костадин Димитров обясни, че съществуващата площадка е изместена заради изграждането на новата база на детско-юношеската школа ПФК „Локомотив“. Съоръжението е обновено и вече съдържа две площадки – за разходка на малки и на големи кучета. Проведени са разговори с много от гражданите, които водят тук своите любимци, като под внимание са взети и техните препоръки.

„Предстои да монтираме пейки, да поставим още кошчета и навес по желание на стопаните, които ползват мястото. Отправям апел да пазим новата придобивка“, заяви Костадин Димитров. Той допълни, че на територията на „Тракия“ има 5 площадки за раходка на домашни кучета, като всички са изградени с подкрепата на дарители. Спомоществувател на съоръжението в Парка на репресираните е „Луксари Ливинг“.

Днес гражданите отпразнуваха новата придобивка заедно с много обич към най-добрите приятели на човека. Това стана със специалното участие на треньора Галя Конзова, която показа нови върхове във възпитанието на кучета. А от „Рушки“ осигуриха  лакомства за всички четириноги.

Коментари (1)

  1. Коце, това са алкохолиците на квартала. Защо се излагаш да се снимаш с тях? Ако не вярваш иди някой следобед и виж за какво става дума. Пие се бира по 5 часа, лакардии и глупости. От тази шайка на снимката, която си е помислила, че клетката им е бащиния не може да си разходим кучетата.

    Отговор

Вашият коментар