Пловдив гледа „С гръб към залеза“ в ГДК

„С гръб към залеза“ е спектакъл, който разказва две различни любовни истории, през погледа на всеки един от участниците в тях. Действието ще ни срещне с четирима герои – професионален готвач със собствен ресторант и телевизионно шоу; неговата асистентка, по която той е силно увлечен; световно известен пианист; писателка, която издава книга-бестселър (описващ провалената връзка между нея и пианиста). Благодарение на новата книга, съдбите на четиримата се преплитат. Те започват да общуват и споделят всичко, което всеки един от тях смята за истина и за свои емоционални права, на които настоява и брани. Именно това ражда нелепи, неудобни, красиви и вълнуващи ситуации и мечтания. Съдбата на всеки един от героите е уникална, странна, смешна и покъртителна.

Двама мъже и две жени разговарят за любовта, за разминаванията, за разделите и за красотата. Една ужасно нежна и страшно смешна история за красивата страна на тъгата, за залезите, танцуването и готвенето като изкуство.

Текст – Яна Борисова, Режисьор – Димитър Коцев – Шошо, Музика – Милен Кукошаров, Сценография – Елис Вели. С участието на: Стефан Вълдобрев, Александра Сърчаджиева, Ива Тодорова и Петър Антонов

Билети за постановката може да закупите от Билетна каса „МаскАрт“ в Дом на културата „Борис Христов“ и Онлайн в мрежата на Грабо.

Телефон за информация: 0898984338 / 0894611188

За автора

Вашият коментар