Великият сериал Приятели се завръща

Актьорите от култовия сериал Приятели обявиха официално, че ексклузивният реюниън излиза на 27 май по HBOMax. Шестимата ни любими образа се събират за специална серия 27 години по-късно. Може би датата не е избрана случайно.

Актьорите публикуваха един и същ тийзър, за да информират за това. Видеото е на забавен кадър със саундрака на сериала в изпълнение на The Rembrandts, а парчето е I’ll be there for you (Ще бъда там за теб).

Вече е загатнато от предишни публични изказвания, че ще видим отново Рейчъл, Моника, Фийби, Джоуи, Чандлър и Рос с истории непоказани досега. Също, че съдържанието на серията няма да представя продължение след финала, който бе на 6 май през 2004-та година и още държи рекорда за най-гледаното шоу до ден днешен.

Дженифър Анистън, в ролята на Рейчъл, написа в профила си в Инстаграм „Официално е! Завръщането е на 27 май по HBOMax – Можем ли да сме по-екзалтирани?“, това е закачка с една от култовите реплики на Чандлър Бинг, образът на Матю Пери.

Той от своя страна пусна видеото с текст „Завръщаме се! За какво сте по-развълнувани?“

Лиса Кудроу, в ролята на Фийби, също промотира серията със заигравка, разбираща се само от феновете на сериала.

Мат ЛеБланк, дал живот на неповторимия Джоуи, написа в своя профил „Толкова е страхотно да ви видя всички“.

Дейвид Шуимър, изиграл Рос, публикува тийзъра с текст „Най-накрая! Имаше взрив с екипа и солидна дрямка с ЛеБланк“

Кортни Кокс също избра да обърне внимание на истинските фенове, като преобрази фрагмент от саундрака и написа „Това е нещо, което не се случва всяка година, дори всеки 10 или 15. Чувствам се толкова благословена да имам възможността да се събера с моите Приятели… и беше по-хубаво от всякога“.

Милиарди зрители ще бъдат пред екраните на 27 май, за да се докоснат отново до своите Приятели. В кадрите очакваме да срещнем още Джъстин Бийбър, Дейвид Бекъм, Лейди Гага, Кит Харингтън, Том Селек, Рийз Уидърспуун. Като последните двама имат значими второстепенни роли в сериала. Том играе първата голяма любов на Моника, а Рийз е една от двете сестри на Рейчъл.

За автора

Вашият коментар